Bli med på Gongbad! 

Et Gongbad er en konsert, meditasjon, avspenning og terapi. 

Alt på en gang!

Gongbad har ingenting med vann å gjøre. Et Gongbad er en vakker, meditativ opplevelse der hele du blir badet i lyd-vibrasjonene fra flere store gonger, synge-boller trommer og andre vakre instrumenter mens du ligger behagelig på en ull-yogamatte, med puter og pledd. Instrumentene og særlig gongen lager lyder de fleste av oss ikke har hørt maken til før. Hjernen/sinnets naturlige reaksjon på all lyd er å finne logikk i lyden. Gongen overgår sinnets kapasitet til logikk og tvinger det til å slappe av – noe som gjør at mange opplever å bli veldig avslappet og til og med finne en dyp meditativ tilstand under et Gongbad.

Det er ikke for ingenting Gongbad litt humoristisk blir referert til som ”latmannsyoga”. Du opplever effekten på kropp og sinn som etter en fantastisk yoga-praksis, uten å gjøre noen egeninnsats – men du får også så mye mer.

Lyd er vibrasjoner og disse vibrasjonene tas ikke bare i mot av ørene. De treffer hele kroppen din og gir deg en lyd-massasje, helt ned på cellenivå.

Du mottar passivt under et Gongbad ved at du ligger på yoga-matten, eventuelt sitter og slapper av mens Gong-mesteren spiller.

Bli med og la lyd-vibrasjonene skylle gjennom deg og rense deg for stress og spenninger. For mennesker som sliter med å slappe av og som ikke klarer å meditere uten at tankene tar dem, kan lyden av Gongene være til stor hjelp. Noen sovner til og med! Spesielt de som er veldig stresset og anspent. Mange opplever også at kroniske smerter minsker eller slipper taket. 

Jeg, Monica Bromseth er utdannet musikkterapeut og faglærer i musikk og har drevet på med musikk hele livet.  Gjennom min utdanning i MediYoga ble jeg kjent med å bruke instrumenter, og da særlig Gong og lydbølger på denne meditative og altomgripende måten – og jeg ble forelsket! Som slagverker ligger rytmer og klang mitt hjerte nært og dere vil få oppleve ulike Gonger, synge-boller, koshi-klokker og trommer i en 90 minutters "liggende konsert" som vil kunne føre deg ned i dyp avspenning, frigjøre smerter og spenninger og gi deg en fantastisk og unik opplevelse.   Med min faglige bakgrunn som musiker og musikkterapeut tilfører jeg en ekstra musikalsk dimensjon i mine Gongbad. Mange blir positivt overrasket over det musiske elementet og sammenligner det med en konsertopplevelse, men med en ekstra effekt;-) 


Mye kunne vært sagt om Gongen og dens effekter, men jeg kan egentlig bare anbefale alle å prøve det! Det er som ingenting du har opplevd tidligere og effektene er så fantastiske. Det er lite som slår å få høre tilbakemeldingene fra deltagerene etter et Gongbad og det er også grunnen til at så mange kommer tilbake igjen og igjen - man vil rett og slett komme dit gongen fører en!

Hjertelig velkommen til Gongbad!

Våren 2022 holdes det Gongbad hos Spiren Yoga følgende datoer:

- Fredag 28 januar: Land mykt inn i helgen! kl 18.30-20.00 FULLT! 

- Søndag 13 februar: Gong for mor og alle andre! kl 20.00-21.30

- Søndag 6 mars: Gongbad kl 20.00-21.30

- Søndag 20 mars: Gongbad ved Vårjevndøgn kl 20.00-21.30

- Søndag 3 april: Gongbad ved nymåne kl 20.00-21.30

- Søndag 8 mai: Gongbad kl 20.00-21.30

- Søndag 22 mai: Gongbad kl 20.00-21.30

- Søndag 12 juni: Gongbad ved fullmåne kl 20.00-21.30

- Søndag 19 juni: Gongbad ved Sommersolverv kl 20.00-21.30

Vet du allerede nå at du ønsker å delta på ett eller flere av Gong Badene, send en mail med påmelding til post@spirenyoga.no. Erfaringsmessig blir de fort fullbooket!

Betingelser: Påmelding til gongbad er bindende med mindre det er venteliste og noen andre kan ta over din plass. Pris: 300kr som enten kan Vippses til tlf 99723040 (Monica Bromseth Schaanning), eller kontant betaling ved oppmøte. 

Ansvar: Du er selv ansvarlig for egen helse, kropp, sinn og sjel. Er du usikker på om du kan praktisere de ulike yoga-stilene vi tilbyr, delta på gong-bad og workshops, vennligst sjekk med din lege om det er ok. Vi kan være behjelpelige med råd men du selv er ansvarlig.


_________________________________________________________________________________

Har du eget yogastudio og/eller ønsker å ha et Gong Bad f.eks privat, ta kontakt for en uforpliktende samtale! Jeg holder jevnlig eksterne gong bad rundt omkring i Norge som Holmestrand, Tønsberg, Verket i Bærum, Fredrikstad, Sarpsborg, Rakkestad, Nittedal, Trondheim og Namsos for å nevne noen. Jeg holder også workshops med MediYoga og Gong- en kraftfull kombinasjon!