90e21712-8900-4ed1-8880-bb956f8d4416jpeg                 
Vinyasa Flow Yoga 

Vinyasa betyr «Pust-synkronisert bevegelse». Det vil si at kjernen i Vinyasa Yoga er at man beveger seg fra den ene yoga-stillingen til den neste i takt med pusten. 

Vinyasa Flow Yoga  er en energisk og intens yogatime og yogaform hvor det å puste i takt med kroppens bevegelser er et viktig element. Dette gir en kropp som er smidigere og sterkere, samtidig som du får en rolig flyt. Vinyasa Yoga binder sammen de forskjellige yoga-stillingene med pusten som en helhet, og derfor blir Vinyasa Yoga også kalt Flow Yoga/Dynamisk yoga/yoga flyt, kjært barn har mange navn! 
Selv om timen får opp pulsen og utfordrer både styrke og balanse i oss starter og slutter alltid timen med rolige stillinger. Innledningsvis med Pranayama (pusteøvelse) på starten av timen, og den elskede stillingen Shavasana (bevisst hvile) på slutten!
Får å kunne imøtekomme alle nivåer har vi valgt å tilby Vinyasa-yoga hos Spiren Yoga i 3 ulike nivåer. 
       


Våren kurs i Vinyasa Flow/Myk dynamisk yoga hos Spiren Yoga: 

- Mandager kl 20.00-21.15: Vinyasa Flow med Sylvi Nyvold. Nivå: Litt erfaren, for deg som har litt kjennskap og erfaring med Vinyasa-yoga fra før. Kurs over 9 uker, 2100kr. 

- Tirsdager kl 18.00-19.15: Myk Rolig Yoga med Sylvi Nyvold. En grundig innføring til dynamisk yoga, eller for deg som ønsker å ta et steg tilbake til grunn-teknikken. Kurs over 11 uker, 2600kr. 

- Onsdager kl 17.15-18.30: Vinyasa Flow for viderekommende med Tone Stern Bergersen . For deg som har praktisert denne typen yoga en tid. Kurs over 12 uker, 2800kr. 

PS: Kombiner gjerne deltagelse på dette kurset med Yin Yoga- timen som starter 15 minutter etterpå for en maksimal yoga-opplevelse! 


Vi etterstreber å tilby fleksibilitet på å få tatt igjen tapte timer på andre tidspunkt innenfor samme kursperiode så langt det går. 

For påmelding, send en mail til post@spirenyoga,no og spesifiser hvilket kurs du ønsker å delta på. 

For mer informasjon om de ulike kursene, se FB-siden til Spiren under arrangementer der utfyllende kursbeskrivelse ligger.


Om du har lyst til å gjøre yoga hos oss flere ganger i uken får du minus 20% på kurs nr 2 og minus 40% på kurs nummer 3.  


Betingelser:

Påmelding er nødvendig og bindende. Avmelding innen 1 uke før oppstart medfører avgift på 500kr. Ved avmelding senere enn 1 uke før oppstart går hele kursavgiften til betaling.    

Ansvar: Du er selv ansvarlig for egen helse, kropp, sinn og sjel. Er du usikker på om du kan praktisere de ulike yoga-stilene vi tilbyr, delta på gong-bad og workshops, vennligst sjekk med din lege om det er ok. Vi kan være behjelpelige med råd men du selv er ansvarlig.