Gravidyoga

Under graviditeten er du og ditt barns kropp en helhet. Dermed er graviditeten en god anledning til å gi seg selv litt ekstra omsorg. I dette kurset har vi fokus på enkle, rolige yogaøvelser som løser opp eventuelle spenninger i kroppen samtidig som det styrker ditt nervesystem. Vi øver på å finne en avspent tilstand, der kroppen skaper mulighet for restitusjon og hvor du kan finne den dype hvilen. Avspenning er viktig for både kropp og sinn. Det øker din motstandskraft ovenfor hverdagens utfordringer. Vi har også fokus på pusteteknikker og innføring i meditasjon. Kurset gir deg mulighet til å hente inn kunnskap og kraft for den kommende tiden❤️ 

Passer alle, du behøver ikke å ha noe erfaring med yoga fra tidligere.  

Kurs over 10 uker, torsdager kl 17.00-18.15.  kr 2300,-  

Ved behov er det mulig å kunne dele opp betalingen.  Ved ledig kapasitet er det mulig å kunne hoppe inn i påbegynt kurs. Vi tilpasser også lenden på kurset i forhold til din termin. 


Instruktør: Cecilia Lindgaard, jordmor og yogalærer.


Betingelser:

Påmelding er nødvendig og bindende. Avmelding innen 1 uke før oppstart medfører avgift på 500kr. Ved avmelding senere enn 1 uke før oppstart går hele kursavgiften til betaling. 

Ansvar: Du er selv ansvarlig for egen helse, kropp, sinn og sjel. Er du usikker på om du kan praktisere de ulike yoga-stilene vi tilbyr, delta på gong-bad og workshops, vennligst sjekk med din lege om det er ok. Vi kan være behjelpelige med råd men du selv er ansvarlig.