MediYoga - Medisinsk Yoga 

MediYoga - Medisinsk yoga - er en terapeutisk form for yoga hvor formålet er å skape balanse i kropp og sinn.
Denne yoga-formen er utledet av den mer kjente yoga-formen, Kundalini-yoga, og er sammensatt av enkle, men kraftfulle fysiske øvelser i kombinasjon med pust og konsentrasjons-teknikker. Alle øvelser tilpasses og tar utgangspunkt i den enkeltes muligheter og kapasitet.

Dette er en yogaform som passer alle. Også for deg som for eksempel sliter med utmattelse, kroniske smerter elle andre helseutfordringer og som eventuelt har redusert fysisk kapasitet. Yoga-øvelsene utføres langsomt, kontrollert og med innlevelse. Målet er å utvikle fysisk smidighet, skape mental avspenning og balanse i din kropp, sinn og sjel.

Du får en trygg og rolig pause fra hverdagen med fokus på pusten og på bevegelser i takt med pusten din.

Blant dokumenterte virkninger av yoga kan nevnes reduksjon av blodtrykk, bedring av muskel- og skjelettlidelser og lindring av svært mange stress-relaterte plager. Det er i de senere år gjort mye forskning på virkningene av Medisinsk Yoga og resultatene er intet mindre enn fantastiske både når det gjelder det som er nevnt innledningsvis, men også i forhold til ulike psykiske utfordringer. Kropp og sinn henger alltid sammen, og MediYoga bevisstgjør oss og jobber med å balansere oss på alle plan. 


Et program i medisinsk yoga handler om den pusten som bidrar til helse, noen enkle og kraftfulle øvelser, hvile og meditasjon. Alle øvelser utføres på myke ull-yogamatter, eller sittende på en stol om det er bedre for deg og yogaen kan dermed tilpasses alles fysiske forutsetninger.  Vi har alt av utstyr som bolstere, tepper og puter for å kunne tilrettelegge for en god time for DEG! Selv om øvelsene tilsynelatende er enkle, er de allikevel meget virkningsfulle da de påvirker oss på både et fysisk, mentalt og emosjonelt plan - noe som gjør at mange som utøver MediYoga regelmessig opplever store positive endringer. 

Les gjerne det som står under Yoga-terapi også for mer utfyllende informasjon om MediYogaens fantastiske effekter.


Vil du gjøre noe godt for deg selv og ta et aktivt grep for egen helse,
både fysisk, psykisk og emosjonelt er det kanskje dette du skal melde deg på!


Nye kurs vil bli annonsert så snart det nye yogahuset vårt er klart for åpning, januar 2023. 


Vi forsøker å være fleksible med å la deltagere få bytte kurs/dager ved behov eller for å ta igjen eventuelle tapte timer. Vi tilrettelegger også for turnusarbeidere som vil kunne ha muligheten til å flekse mellom kurs på dagtid og kveldstid! 
Om du lurer på noe, ta en uforpliktende telefon til Monica på 99723040 eller send en mail!


Om du har lyst til å gjøre yoga hos oss flere ganger i uken får du minus 20% på kurs nr 2 og minus 40% på kurs nummer 3.  


Betingelser: 

Påmelding er nødvendig og bindende. Avmelding innen 1 uke før oppstart medfører avgift på 500kr. Ved avmelding senere enn 1 uke før oppstart går hele kursavgiften til betaling.    

Ansvar: Du er selv ansvarlig for egen helse, kropp, sinn og sjel. Er du usikker på om du kan praktisere de ulike yoga-stilene vi tilbyr, delta på gong-bad og workshops, vennligst sjekk med din lege om det er ok. Vi kan være behjelpelige med råd men du selv er ansvarlig.