NYHET! Yoga & Gong

Hjertelig velkommen til et nytt kurstilbud hos Spiren Yoga!
I dette kurset kombinerer vi det å gjøre noe få, enkle men kraftfulle yogaølvelser med en lang gong-avspennig.

Når man ført har utført yoga og i større grad fått flyttet bevisstheten ned til kroppen og alle de signaler den til en hver tid formidler til oss, her under også blitt bevist din evne og kapasitet er det meget virkningsfullt å la lydvibrasjonene fra store gonger ytterligere forsterke effekten fra yogaen som du selv har satt i gang.
Vi starter med å gjøre ca 15 minutter med yoga før vi bruker tid på å finne en optimal hvilestilling, og du ligger opp i mot 45 minutter i avspenning tilsvarende en dyp meditativ tilstand hvor kroppen vil kunne gi slipp på stress, spenninger, smerter, men også følelser, tankekjør og hendelser som gjennom et levd liv har satt spor i oss og kanskje også uhelse som spenninger, ulike vondter eller mer kroniske tilstander.

Dette er et kraftfullt rehabiliterende og oppbyggende kurs som de aller fleste av oss vil kunne ha godt av, og som passer for alle. For menn vil kanskje dette kurset oppleves som mer tilgjengelig enn mange andre yogaformer hvor hovedvekten av deltagerne er kvinner. Dette er en time som hjelper deg å nullstille både hode og kropp.
Har du tidligere deltatt på gongbad og kjent de fantastiske effektene det gir deg, vil dette være å gi seg selv et jevnlig, ukentlig påfyll kanskje på et enda dypere plan.
Det er fristende å komme med en "god søvn garanti", men om jeg ikke skal gå så langt opplever mange som går på gongbad å sove veldig godt i etterkant!

Dette er også et ypperlig "kurs nr 2" i uken om du går på andre kurs hos oss.
Hos oss får du -20% om du ønsker å gå to ganger i uken og hele -40% om du skulle ønske å gå 3 ganger i uken.
Om du har spørsmål, ikke nøl med å ta kontakt med Monica på tlf 99723040 eller mail: post@spirenyoga.no

Ny fullstendig timeplan vil bli annonsert i god tid for åpning av det nye yogahuset vårt på Nordby, januar 2023!

Følg oss gjerne på FB for en hyppigere oppdatering av prosessen.Betingelser:
Påmelding er nødvendig og bindende. Avmelding innen 1 uke før oppstart medfører avgift på 500kr. Ved avmelding senere enn 1 uke før oppstart går hele kursavgiften til betaling.

Ansvar: Du er selv ansvarlig for egen helse, kropp, sinn og sjel. Er du usikker på om du kan praktisere de ulike yoga-stilene vi tilbyr, delta på gong-bad og workshops, vennligst sjekk med din lege om det er ok. Vi kan være behjelpelige med råd men du selv er ansvarlig.

Hjertelig velkommen til kurs!
Beste hilsen Monica, musikk og yogaterapeut, slagverker og gongterapeut.