ENERGI, FINN DEN OG BEHOLD DEN

Hjertelig velkommen til en herlig uke med fullt fokus på DEG 17-24 september 2022. 

Årets tema: ENERGI- FINN DEN OG BEHOLD DEN!


Yoga:
Under denne retreaten vil vi jobbe med å gå dypere inn i energisystemet vårt, lære teori om chakrasystemet og mye om hvordan vi kan være i kontakt med vår energi. Vi vil gjøre et daglig yogaprogram for at du kan bygge og være i kontakt med energien din, samt understøtte det vi erfarer gjennom yogapraksisen med dyptgående teoriøkter. Du vil i enda større grad få en økt forståelse av hvordan vi henger sammen som energivesen, hvor du har dine styrker og svakheter, balanser og ubalanser - men først og fremst mange gode verktøy for å kunne jobbe med deg selv, slik at du kan ha det best mulig. Både med deg selv, men også i møte med andre mennesker. Stikkord her vil være energi, det å øke din energi, og ikke minst hvordan HOLDE på din energi i møtet med andre mennesker, eller i krevende situasjoner livet gir oss fra tid til annen!

Gong: 
Utover all nydelig yoga vi skal gjøre, vil også de magiske Gongene spille en aktiv rolle under denne uken. Vi avslutter de fleste kvelder med en kveldsmeditasjon og gongavspenning før vi går hver til vårt. Det vil bli holdt et 90 min Gong Bad, samt en Gong Pudja. Under en Gong Pudja tilrettelegger vi for overnatting i yogasalen, og gongene spilles mykt gjennom natten mens du sover og påvirkes av disse kraftfulle og dyptvirkende vibrasjonene fra flere store gonger. Det går nesten ikke an å beskrive dette, det må bare OPPLEVES!

Vandringer: Vi har valgt å inkludere hele 3 store utflukter/vandringer på denne retreaten: 

- Vandring til fyret i Albir, med videre vandring til Altea og med middag og muligheter for å oppleve den vakre gamlebyen der. Vi kjører til Albir og vandrer ut til fyret. Der kan vi se delfiner danse om vi er heldige. Vi har en liten meditasjon på klippene og spiser en lett, medbrakt lunsj. Vi vandrer videre opp til Altea hvor vi spiser en fantastisk deilig salat på Cafè Orera før vi spaserer opp til gamle Altea by for litt guiding i byen, shopping mm.

- Dagstur til kurbadet i Fortuna, et gammelt kurbad ved Leana Balncarer hvor vi skal flyte rundt i 40 graders vulkansk og helsebringende vann. Inkludert lunsj.

- Dagstur med vandring i de spanske fjellene! Liv som eier og driver Villa Dorothea og som er en dreven fjellvandrer med en enorm lokal kunnskap om området tar oss med på en lengre vandring i fjellet med innlagt lunsj. Nærmere info om denne turen kommer.

Om stedet:
Villa Dorothea ligger ca 35 minutter med bil nord for Alicante, nærmere bestemt Orcheta.

Villa Dorothea er et eksklusivt og avsidesliggende retreatsted på 900 kvm, med saltvannsbasseng, 136 statuer, vidunderlige lysekroner, en vakker yogasal i marmor, mulighet for å gjøre yoga utendørs, og mange koselige kroker der du kan trekke deg tilbake om du ønsker det.

Stedet er omgitt av stabile fjell og stillhet, og stjernehimmelen er magisk her. Du har mulighet til å låne sykkel om du ønsker. I tillegg til de fantastiske guidede vandringene/utfluktene denne uken blir det også flere anledninger til å reise ned til middelhavet og stranden som bare ligger 12 minutter unna med taxi. Taxi koster 15 euro pr vei pr bil. Maten er helt fantastisk nydelig, helsebringende og er bare med på å understøtte alle prosesser som settes i gang i oss med den daglige yogapraksisen, meditasjonene, teorien og gongene. Flere kommer tilbake på retreat igjen og igjen, og maten til kjøkkensjefen Pilar er en stor grunn til det.

Dette er et herlig sted for å finne ro, men det ikke et hotell, og man deler rom to og to. Noen få enkeltrom tilbys med et tillegg i prisen på 2500kr. 
Det beste er at vi har hele stedet for oss selv! Her kan vi virkelig "være i vår egen boble" en uke til ende.

Pris: 14990 inkludert transfer tur/retur flyplassen i Alicante, samt alle vandringene/utfluktene.
Vi har i de siste to årene kunnet tilby felles kjøp av flybilletter til ca 2300kr t/r. På denne måten har de fleste av deltagerne inkludert vi som leder retreaten reist sammen fram og tilbake fra Gardemoen. Depositum på 4990kr betales ved påmelding og refunderes ikke ved avmelding. Resterende beløp på 10000kr forfaller 40 dager før avreise. 

Det å delta på yogaretreat er rett og slett å gi seg selv en enorm gave. Gaven av å ha tid til å kjenne etter, gjøre aktiviteter som jobber med å gjøre deg godt, som hjelper deg å videreutvikle deg på alle plan- i de nydeligste omgivelser❤️Jeg håper du vil vurdere å bli med! Påmeldingene har begynt å komme inn allerede, så om du vil sikre deg plass, meld deg på nå! Om du skulle ha spørsmål ta kontakt med Monica på mail til post@spirenyoga.no eller telefon 99723040.
prev next
play